1. Mijara lihevhatinê.
    • Ev peyman ji bo malpera https://healthy-food-near-me.com derbasdar e û di navbera bikarhênerê van malperan û xwediyê malperan de tê girêdan (ji vir pê ve https://healthy-food-near-me.com )
    • Ev Peyman prosedûra wergirtin, hilanîn, pêvajoyê, bikar anîn, û eşkerekirina Daneyên Kesane ya Bikarhêner û agahdariya din ku https://healthy-food-near-me.com ji bikarhênerên malperê digire saz dike. Bikarhêner daneyên kesane tije dike.
    • Ji bo cîh dayîna agahdarî, anonsek, malperê li ser her malperên thehttps bikar bînin: //healthy-food-near-me.com, Divê Bikarhêner vê Peymanê bi baldarî bixwîne û bi şertên xwe re peymana xweya tevde diyar bike. Bi vê peymanê re pejirandina razîbûna tevahî karanîna malperê ji hêla bikarhêner ve ye.
    • Mafê bikarhêner tune ku agahdarî, danezanan, malperê bikar bîne heke ew bi şertên vê peymanê re nerazî be, an jî dema ku mafê wî yê peymanê hebe an ne kesek rayedar be ew negihîje temenê qanûnî. ya pargîdaniya li ser navê wê agahdarî hatî şandin, daxuyanî.
    • Bi şandina agahdariya li ser malperên bi karanîna malperê, bikarhêner dikeve daneyên kesane an, van daneyan bi rengek din peyda dike, û / an, li ser malperê çalakiyan pêk tîne, û / an jî perçeyek Malperê bikar tîne, Bikarhêner bi eşkere razî ye şert û mercên vê peymanê û peyda dike https: //healthy-food-near-me.com bi mafê wergirtin, hilanîn, pêvajoyê, karanîn û eşkerekirina daneyên kesane yên bikarhêner di bin mercên vê Peymanê de.
    • Vê Peymanê ûhttps nîzam nake: //healthy-food-near-me.com ne berpirs e ji wergirtin, hilanîn, pêvajoyê, bikar anîn, û eşkerekirina daneyên kesane yên bikarhêner û her agahdariya din ji partiyên sêyemîn re ku ne xwedan in an têne xebitandin. : //healthy-food-near-me.com, û kesên ku ne karmendên AvtoTachki ne .com, tevî ku Bikarhêner gihîştina malper, xwarin an karûbarên van kesan bi rêya https: // saxlem-xwarina-nêz-ez .com an nûçename. Di têgihiştinê de nepenî, ev Peyman agahdariya tenê ye ku di danegeha malperê de di dewletek şîfrekirî de hatî hilanîn û tenê ji bo jêrîn e: //healthy-food-near-me.com.
    • Bikarhêner dipejirîne ku, di bûyera paşguhkirina ewlehî û parastina daneya kesane û daneya destûra wî de, partiyên sêyemîn dikarin destûrdayîna bê destûr a hesabê û Daneyên kesane û bikarhênerên din bigirin. https://healthy-food-near-me.com berpirsiyarê windahiyên ku gihîştinek bi vî rengî ye ne.
  2. Prosedûra ji bo bidestxistina daneyên kesane.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies ku bi vê ve girêdayî girêdayî ne, ji bo nimûne, di navbera serdanan de danezan di selikekê de vedişêrin;
    • Navnîşana IP-ya bikarhêner.
  2. Hemî agahdarî ji hêla me ve têne berhev kirin, wekî ku hene, û di berhevkirina daneyan de naguhere. Bikarhêner berpirsiyar e ku agahdariya pêbawer, di nav de agahdariya daneyên kesane jî di nav de, peyda bike.https: //healthy-food-near-me.com maf heye, heke hewce be, rastbûna agahdariya peyda kirî rast bike û pejirandina agahdariya pêşkêşkirî bixwaze heke hewce be, ku karûbaran ji Bikarhêner re peyda bike.
  3. Prosedûra karanîna agahdariya bikarhêner.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Mercên peydakirina gihîştina danegehê.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • li ser daxwazên maqûl ên dezgehên dewletê yên mafdar in ku dane û agahdariya weha daxwaz bikin û bistînin;
    • heke, li gorî nerîna https://healthy-food-near-me.com, Bikarhêner şertên vê Peymanê û/an peyman û peymanên din ên di navbera https://healthy-food-near-me.com û Bikarhêner.
  7. Meriv çawa dikare vê agahdariyê biguhezîne / jêbike an jî endametiya xwe betal bike.
  1. Bikarhêner di her demê de dikarin guherîn / jêbirin agahdariya şexsî (têlefon) an betal bikin. Karê hin taybetmendiyên https://healthy-food-near-me.com, ku hebûna agahdariya di derbarê Bikarhêner de hewce dike, dibe ku ji kêlîka guheztin/jêbirina agahdariyê were sekinandin.
  2. Daneyên kesane yên Bikarhêner têne hilgirtin heya ku ji hêla Bikarhêner ve neyên jêbirin. Agahdariya têr a Bikarhêner di derbarê jêbirin an pêvekirina din a daneyên kesane de dê nameyek (agahdarî) be ku ji e-nameya ku Bikarhêner diyar kirî re bişîne.
  3. Parastina daneyê.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Di rewşa pirsan de navnîşana têkiliyê.
  4. Di derheqê pirs, daxwaz, gilî de di derheqê agahdariya ku hûn didin de, ji kerema xwe bi navnîşana e-nameyê re têkilî daynin: Support@healthy-food-near-me.com. Li ser daxwaznameyek nivîskî û li ser pêşkeşkirina belgeyek ku nasname û rayedariya wî destnîşan dike, em dikarin agahdariya bikarhêner li ser rêbaza bidestxistina agahdariya derheqê cîhê databasa bidin.
  5. Guherandinên di siyaseta nepenîtiyê de.
  6. Em dikarin şertên polîtîkaya nepenîtiyê biguherînin. Di vê rewşê de, em ê guhertoya li ser rûpela şertan veguherînin, ji ber vê yekê periyodîk vegerin https://tendurustî-xwarin-nêzê-me.com/ peymana nepenîtiyê Hemî guherînên Peymanê ji gava weşandina wan ve dikevin meriyetê. Bikaranîna Malperê, Bikarhêner qebûlkirina mercên nû yên Siyaseta Taybetmendiyê di gotina ku di dema ku Bikarhêner Malperê bikar tîne de dipejirîne.
  7. Additionalertên zêde.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Di rewşê de ku her bendek Siyaseta Taybetmendiyê, her pêşniyarek, bendek, an beşek jê tê de, were dîtin ku li dijî qanûnê ye, an jî nederbasdar e, ev ê bandorê li bendên mayî yên ku li dijî qanûnê ne bikin, ew di hêza tewaw û derbasdar e, û her pêşnumayek nederbasdar, an pêşnumayek ku bêyî çalakiyek din a Partiyan neyê pêkanîn, tête tête hesibandin ku tête guhertin, guhertin heya ku ew hewce ye ku pêbaweriya wê û îhtîmala bicîhkirinê piştrast bike.
  3. Vê peymanê bikarhêner ji kêliya ku ew malperê bikar tîne, tê de cihgirtina reklamê jî dirêj dibe, û derbasdar e heya ku her agahdariya bikarhêner li ser malperê, daneyên kesane jî tê de were hilanîn.